Bubbi Doo’s

My life as a knitter

Done Deal November 15, 2008

Filed under: Strik / Knitting — bubbidoo @ 4:36 pm

Så blev jeg langt om længe færdig med mit Prinsesvøb. Det holdt hårdt og jeg overskred tidsplanen gevaldigt, men nu er det færdigt og jeg ånder lettet op 🙂

pict42982

Jeg havde forventet at det ville være færdigt til babyshoweret, som blev holdt for over en måned siden, men ikke-nikke-nej om det blev. Der kom lige en fuldtidsansættelse i vejen og så blev min strikketid mere end halveret.pict42951

Jeg har været 100 % loyal overfor dette projekt og jeg glæder mig nu allermest til at kunne strikke på andre ting uden at få dårlig samvittighed… og så er der vist også et par ting på venteliste som skal startes op.

Der er sket rigtig meget den sidste tid. Udover at jeg på arbejdet er gået fra at have 15-20 timer til nu at have 37 (Pyha! En omvæltning!), har vi endelig også fået sendt en købsaftale afsted på vores lejlighed. Så fra den 1. februar bor vi ikke længe i Bagsværd…. I hvert fald ikke på samme adresse. Hvor vi flytter hen vides ikke endnu, men vi går og venter på at høre fra en ejendomsmægler i Borup. Vi har afgivet et bud på et hus… Hvis de siger nej ender det nok med at vi prøver at leje en lejlighed indtil at det HELT rigtige hus dukker op. Der er ikke nogen af os der mener at man skal tage sådan en beslutning i hastværk og hvis ikke vi kan få det vi gerne vil have må vi jo bare vente til noget nyt dukker op. Og hvem ved, måske kunne vi være heldige at alle de kloge boligeksperter får ret i at huspriserne kommer til at falde helt enormt.

Advertisements
 

2 Responses to “Done Deal”

  1. Nina Says:

    Hvor dejligt at du har fået Prinsesvøbet færdigt. Det er så flot og modtageren har sikkert ikke haft noget imod at vente på sådan en flot gave.
    Jeg er så spændt på hvor det ender med at i skal bo, jeg håber ikke at det bliver alt for langt væk herfra.
    Kh Nina

  2. Helle Hansen Says:

    Ih hvor er det flot, tror at modtageren bliver glad 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s